Salgs- og leveringsbetingelser

AkustikBilleder ApS
CVR-nr.: 43954768
Rantzausmindevej 147
5700 Svendborg
e-mail: info@akustikbilleder.dk
Tlf.: 21 59 30 20

Ordren:

Ordrebekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mailadresse. Du skal være fyldt 18 år for at handle på AkustikBilleder.dk – er du under 18 år, skal du have dine forældres samtykke.

Priser:

Alle priser er i danske kroner incl. moms. Prisen for fragt i Danmark er ligeledes inkluderet i den oplyst pris. Priserne er faste i aftale/tilbudsperioden

Betaling:
Du har mulighed for betaling via betalingskort (debit- og kreditkort). Vi modtager følgende kort: VISA/Dankort, VISA, og Mastercard. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Reservation af beløb – Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder. 

Betalingssikkerhed:
Når du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. De data, du sender i forbindelse med betaling med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er således kun udbyderen af betalingssystemet, der kan læse dine data. AkustikBilleder.dk har ikke mulighed for at læse disse oplysninger.

Leveringsbetingelser:

Vi leverer med POSTNORD, UPS og GLS. Vi har fri fragt i hele Danmark *(dog kun brofaste øer i Danmark).

AkustikBilleder.dk leverer i hele Danmark – dog med undtagelse af Grønland og Færøerne. For Grønland og Færøerne skal der udarbejdes en specifik aftale omkring pris og levering inden bestilling. Alle ordre leveres på hverdage i dagtimerne. Alle varer leveres i gadeplan/fortovskant. Derfra skal du selv sørge for transporten til boligen/etage. Det skal være muligt for en lastbil at køre til leveringsadressen.

Ved modtagelse af varen bedes du altid undersøge alle pakker for synlige transportskader, inden der kvitteres for modtagelsen. Eventuelle skader bedes noteres på fragtbrevet med overskriften: ”Ordre modtaget med forbehold for skader”. Hvis det ved levering allerede er synligt, at der er skader på produktet, som svarer til skaderne på emballagen, bedes du nægte at modtage varerne og efterfølgende informere AkustikBilleder.dk herom. Det er en stor hjælp for alle parter, hvis skader på emballage og evt. varer dokumenteres med foto. Varerne kan godt have fået en skade, som ikke kan ses på emballagen. Pak derfor dine varer ud hurtigst muligt og kontroller dem. Er der en skade, som ikke kunne ses på emballagen, bedes dette straks meddeles AkustikBilleder.dk, da det i tilfælde af sen anmeldelse af skaden kan være svært for modtageren at bevise, at dette oprindelig skyldes en fragtskade.

Bemærk: har du valgt, at varen f.eks. kan stilles i en garage/carport, er det modtagerens eget ansvar, hvis en pakke er blevet beskadiget efter levering.

Leveringstid:

Leveringstiden er max 14 dage.

Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@akustikbilleder.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

AkustikBilleder ApS
Rantzausmindevej 147, 5700 Svendborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Ansvarsbegrænsning:

AkustikBilleder.dk er ansvarlig efter dansk rets almindelige regler.

Reklamation:

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
AkustikBilleder.dk yder fra modtagelse 2 års reklamationsret på fabrikations‐ og materialefejl.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamation dækker ikke almindelig slitage. AkustikBilleder.dk frasiger sig ansvar for skader forårsaget af forkert eller uhensigtsmæssig brug/behandling eller uagtsom brug/behandling af de leverede varer.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

AkustikBilleder ApS
Rantzausmindevej 147, 5700 Svendborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du sende en detaljeret beskrivelse af problemet til info@akustikbilleder.dk.

Indlevering af eget motiv:

Hvis du ønsker, at få produceret et motiv leveret af dig, er det dit eget ansvar, at have den nødvendige tilladelse til reproduktion af det leverede materiale. Du indestår for at have truffet alle nødvendige aftaler med eventuelle rettighedshavere om udnyttelsen af motivet. AkustikBilleder.dk har intet ansvar for manglende hjemmel til reproduktion, mangfoldiggørelse eller udgivelser af skrift, tegninger, mønstre, illustrationer, tekster, varemærker, andre forretningskendetegn og øvrigt vareudstyr herunder formgivning eller andet, der kan være underkastet tredjemands rettigheder. I det tilfælde, at AkustikBilleder.dk pådrager sig ansvar overfor tredjemand i anledning af din manglende hjemmel til det pågældende indleverede materiale, tilfalder det dig, at du i enhver henseende holder AkustikBilleder.dk skadesløs for et ethvert ansvar og evt. påkrav.

AkustikBilleder.dk forbeholder sig retten til ikke at producere dine motiver, såfremt AkustikBilleder.dk er i tvivl om, hvorvidt det strider mod lovgivningen eller kan virke stødende for nogen.

AkustikBilleder.dk forbeholder sig retten til ikke at producere dine egne motiver, såfremt det af AkustikBilleder.dk vurderes, at det indleverede materiale er i for dårlig kvalitet (f.eks. ift. opløsningen).

Det Indleveret materiale vil ikke uden dit samtykke blive set af andre end medarbejderne hos AkustikBilleder.dk og vores underleverandører.

Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med AkustikBilleder.dk, har vi ved ordreafgivelse brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen og videregivelsen af dine personoplysninger alene med det formål, at kunne levere varen til dig. Vi videregiver kun personoplysninger vedrørende navn og adresse til samarbejdspartnere, som har til formål at levere varer du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos AkustikBilleder.dk (AkustikBilleder ApS) opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Medarbejderne for AkustikBilleder.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på AkustikBilleder.dk er AkustikBilleder ApS.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til AkustikBilleder.dk sælges ikke videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos AkustikBilleder.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til AkustikBilleder.dk via e-mail info@AkustikBilleder.dk

Cookies:

Ophavsret:

Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskytte og tilhører AkustikBilleder.dk, virksomhedens tilknyttede fotografer, designere og kunstnere eller tredjepart i form af fotografer eller udbydere af databaser med fotografier og illustrationer. Hele eller dele af billeder og øvrigt materiale på hjemmesiden AkustikBilleder.dk må ikke benyttes uden AkustikBilleder.dk’s skriftlige tilladelse.

Billeder og andet materiale leveret af AkustikBilleder.dk må ikke reproduceres og må ikke benyttes i reklamemæssig sammenhæng uden AkustikBilleder.dk’s tilladelse.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Carsten Friis Larsen på mail info@akustikbilleder.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr.
Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

AkustikBilleder ApS
Rantzausmindevej 147, 5700 Svendborg

E-mail: info@akustikbilleder.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

___________________________________________________________________

Bestilt den: _____________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ___________________________________________________

Forbrugerens adresse:  _________________________________________________

Dato: _________________

Ovennævnte handelsbetingelser er gældende fra 09.02.2024.