Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med AkustikBilleder.dk, har vi ved ordreafgivelse brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger alene med det formål, at kunne levere varen til dig. Vi videregiver kun personoplysninger vedrørende navn og adresse til samarbejdspartnere, som har til formål at levere varer du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos AkustikBilleder.dk opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sker dette med afgivelse af dit samtykke. Medarbejderne for AkustikBilleder.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på AkustikBilleder.dk er Carsten Friis Larsen.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til AkustikBilleder.dk sælges ikke videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos AkustikBilleder.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til AkustikBilleder.dk via e-mail info@AkustikBilleder.dk

Cookies og Facebook Pixel:

AkustikBilleder.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Vi bruger cookies og Facebook Pixel til trafikmåling og målrettede annoncer. Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside. Du kan til enhver tid slette cookies fra din egen computer via din browser. Du kan desuden at se dine egne Facebook-annonceindstillinger og opdatere dine præferencer for målrettet annoncer.

Logstatistik:

Vi benytter logstatistik på AkustikBilleder.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, hvor længe de opholder sig på sitet, samt hvor på websitet dette forlades mv. AkustikBilleder.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Google kan videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.AkustikBilleder.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere vores website AkustikBilleder.dk.